Konjakas

Maxime Trijol V.S.

Prancūzija
Konjakas
Brandinimas 2 metai
40% tūrio
Sodrus, rūpestingai subalansuotas skonis su ilgai išliekančiu miško uogų vaisių prieskoniu.
Geriausias laikas konjakui degustuoti, kaip tvirtina žinovai, yra nuo 10 iki 13 val.
Dar XIX a. viduryje Maxime Trijol šeima įsikūrė pačioje Cognac teritorijos širdyje – Saint Martial Sur Néslėnyje ir nuo to laiko puoselėja bei tobulina šio tauraus gėrimo verslą.
Šiandien konjako namų kolekciją puošia ir ilgus dešimtmečius prancūziško ąžuolo statinėse praleidę brandūs konjakai, ir jauni, brandinti vos keletą metų, bet ne mažiau verti konjako vardo gėrimai.
Rekomenduojama ragaujant, lašo arba tulpės formos taurę truputį pašildyti rankose.
Kaina apie:

Panašūs produktai