Konjakas

Maxime Trijol X.O.

Prancūzija
Konjakas
Brandinimas 10 metų
40% tūrio
Tai konjakas pripildytas džiovintų vaisių gamtos harmonijos su švelniu ąžuolo žievės prieskoniu.
Geriausias laikas konjakui degustuoti, kaip tvirtina žinovai, yra nuo 10 iki 13 val.
Aukso medalisThe Best French Wines and Spirits for Germany, 2014 (Vokietija).
Dar XIX a. viduryje Maxime Trijolšeima įsikūrė pačioje Cognac teritorijos širdyje – Saint Martial Sur Néslėnyje ir nuo to laiko puoselėja bei tobulina šio tauraus gėrimo verslą.
Šiandien konjako namų kolekciją puošia ir ilgus dešimtmečius prancūziško ąžuolo statinėse praleidę brandūs konjakai, ir jauni, brandinti vos keletą metų, bet ne mažiau verti konjako vardo gėrimai.
Rekomenduojama ragaujant, lašo arba tulpės formos taurę truputį pašildyti rankose.
Kaina apie:

Panašūs produktai