Konjakas

Maxime Trijol Special

Prancūzija
Konjakas
Brandinimas 2,5 metų
40% tūrio
Tamsaus gintaro spalvos konjakas išsiskiria puikiu aromatu ilgai išliekančiu džiovintų vaisių bei šokolado poskoniu.
Geriausias laikas konjakui degustuoti, kaip tvirtina žinovai, yra nuo 10 iki 13 val.
Dar XIX a. viduryje Maxime Trijol šeima įsikūrė pačioje Cognac teritorijos širdyje – Saint Martial Sur Néslėnyje ir nuo to laiko puoselėja bei tobulina šio tauraus gėrimo verslą.
Šiandien konjako namų kolekciją puošia ir ilgus dešimtmečius prancūziško ąžuolo statinėse praleidę brandūs konjakai, ir jauni, brandinti vos keletą metų, bet ne mažiau verti konjako vardo gėrimai.
Rekomenduojama ragaujant, lašo arba tulpės formos taurę truputį pašildyti rankose.

Kaina apie:

Panašūs produktai