Konjakas

Maxime Trijol V.S. Eiffel

Prancūzija
Konjakas
Brandinimas 2 metai ąžuolo statinėse
40% tūrio
Šis šiaudų geltonumo spalvos konjakas dvelkia intensyviu gėlių vaisių aromatu bei pasižymi turtingu skoniu.
Geriausias laikas konjakui degustuoti, kaip tvirtina žinovai, yra nuo 10 iki 13 val.
Dar XIX a. viduryje Maxime Trijol šeima įsikūrė pačioje Cognac teritorijos širdyje – Saint Martial Sur Néslėnyje ir nuo to laiko puoselėja bei tobulina šio tauraus gėrimo verslą.
Šiandien konjako namų kolekciją puošia ir ilgus dešimtmečius prancūziško ąžuolo statinėse praleidę brandūs konjakai, ir jauni, brandinti vos keletą metų, bet ne mažiau verti konjako vardo gėrimai.
Rekomenduojama ragaujant, lašo arba tulpės formos taurę truputį pašildyti rankose.
Kaina apie:

Panašūs produktai