Konjakas

Maxime Trijol V.S.O.P. Superieur

Prancūzija
Konjakas
Brandinimas 4 metai
40% tūrio
Riešutai džiovinti vaisiai su ąžuolo žievės prieskoniu sukuria harmoningą skonį.
Geriausias laikas konjakui degustuoti, kaip tvirtina žinovai, yra nuo 10 iki 13 val.
Bronzos medalis International Wine and Spirit Competition, 2001 m. (D. Britanija)
Aukso medalis China Wine and Spirit Competition, 2002 m. (Kinija)
Sidabro medalis China Wine and Spirit Competition, 2006 m. (Kinija)
Sidabro medalis - 6th Challenge To The Best French Spirits For Asia, 2016 m. (Honkongas)
Dar XIX a. viduryje Maxime Trijol šeima įsikūrė pačioje Cognac teritorijos širdyje – Saint Martial Sur Néslėnyje ir nuo to laiko puoselėja bei tobulina šio tauraus gėrimo verslą.
Šiandien konjako namų kolekciją puošia ir ilgus dešimtmečius prancūziško ąžuolo statinėse praleidę brandūs konjakai, ir jauni, brandinti vos keletą metų, bet ne mažiau verti konjako vardo gėrimai.
Rekomenduojama ragaujant, lašo arba tulpės formos taurę truputį pašildyti rankose.
Kaina apie:

Panašūs produktai