Spiritiniai gėrimai

Chateau Du Breuil Fine

Prancūzija
Kalvadosas
Brandinimas 2 metai
40% tūrio
Tai unikalus, dvigubos distiliacijos obuolių sidro spiritas, išsiskiriantis itin ryškiu vanilės obuolių skoniu. Aromate atsiskleidžia šviežių vaisių tonai.
Sidabro medalis Wine & Spirit, 2008 (Didžioji Britanija);
Bronzos medalis Concours Agricole de Paris, 2009 (Prancūzija).
Chaetau de Breuil Calvados- stiprus gėrimas, neoficialiai vadinams "obuolių brendžiu", kilęs iš Normandijos. Kalvadosas gaminamas iš obuolių vyno distiliato, pasižymi obuolių-kriaušių skoniu, papildytu prieskoniais, atsirandančiais brandinimo metu.
Trumpai brandintame kalvadose ypač ryškus obuolių ir kriaušių aromatas, ilgai brandinto kalvadoso skonis artimas ilgai brandinto brendžio skoniui.
Dažniausiai jis geriamas iš konjako taurių arba baltojo vyno taurių, bet galimi ir kiti variantai. Pateikiamas kalvadosas turi būti kambario temperatūros. Norint pajusti tikrąją jo skonį, kuriame būtinai turi jaustis obuoliai, taurę su gėrimu būtina ilgai šildyti rankose, tarsi perduodant jai dalį savo sielos.
Kalvadosas puikiai dera su daugeliu sūrių, įvairiais obuolių desertais. Taip pat jį malonu gerti vieną. Iš jauno, dvejus ar trejus metus brandinto kalvadoso galima pasigaminti kokteilių; brandesnis itin tinka su rūkyta, sūdyta, marinuota žuvimi.
YPATINGI KOKTEILIAI!
In the Wind
40 ml Calvados Chateau Du Breuil Fine;
10 ml mango sirupo;
10 ml tropinių vaisių sulčių;
10 ml migdolų pieno;
10 ml žaliųjų citrinų sulčių.
The Goddess of the Land
30 ml Calvados Chateau Du Breuil Fine;
10 ml tropinių vaisių sulčių;
10 ml braškių sirupo;
30 ml spanguolių sulčių;
70 mlabrikosų sulčių.

Kaina apie:

Panašūs produktai