Spiritiniai gėrimai

Chateau Du Breuil V.S.O.P.

Prancūzija
Kalvadosas
Brandinimas 4 metai
40% tūrio
Skonyje atsiskleidžia švelni glotni gėrimo tekstūra. Juntamas lengvas obuolių – kriaušių vanilės poskonis, būdingas tikriesiems kalvadosams.
Sidabro medalis - International Wine & Spirit Competition, 2010 (D. Britanija).
Sidabro medalis - International Wine & Spirit Competition, 2012 (D. Britanija).
Chaetau de Breuil Calvados- stiprus gėrimas, neoficialiai vadinams "obuolių brendžiu", kilęs iš Normandijos. Kalvadosas gaminamas iš obuolių vyno distiliato, pasižymi obuolių-kriaušių skoniu, papildytu prieskoniais, atsirandančiais brandinimo metu.
Trumpai brandintame kalvadose ypač ryškus obuolių ir kriaušių aromatas, ilgai brandinto kalvadoso skonis artimas ilgai brandinto brendžio skoniui.
Dažniausiai jis geriamas iš konjako taurių arba baltojo vyno taurių, bet galimi ir kiti variantai. Pateikiamas kalvadosas turi būti kambario temperatūros. Norint pajusti tikrąjį jo skonį, kuriame būtinai turi jaustis obuoliai, taurę su gėrimu būtina ilgai šildyti rankose, tarsi perduodant jai dalį savo sielos.
Kalvadosas puikiai dera su daugeliu sūrių, įvairiais obuolių desertais. Taip pat jį malonu gerti vieną. Iš jauno, dvejus ar trejus metus brandinto kalvadoso galima pasigaminti kokteilių; brandesnis itin tinka su rūkyta, sūdyta, marinuota žuvimi.
YPATINGI KOKTEILIAI!
International Trophies of Calvados 2009 laimėtojas
Cap Orne
30 ml Calvados Chateau Du Breuil V.S.O.P.;
20 ml plaktos grietinėlės;
30 ml šokoladinio likerio;
10 ml viskio;
šaukštelis raudonųjų apelsinų sirupo.
Algia
40 ml Calvados Chateau Du Breuil V.S.O.P.;
10 ml mėlynių sirupo;
10 ml persikų sulčių;
5 ml persikų likerio;
5 ml braškių sirupo.

Naujiena
Kaina apie:

Panašūs produktai